SRANANG KUKRU

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sranang Kukru. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 19:30 Eten was weer heerlijk, niets op aan te merken. Chinese tayersoep, bami kip en gebakken vis. De vis mocht van mijn moeder iets meer smaak hebben. Ik vond het prima dus smaken verschillen :-)
1 okt 2022 om 7:36 Het duurde even voordat ik mijn bestelling had. Toen ik wilde eten, zag ik dat ik de verkeerde bestelling had gekregen. Ik heb gebeld en de juiste bestelling is direct bezorgd. Foutje kan gebeuren. Goede service, vriendelijk en eten was heerlijk!
29 sep 2022 om 13:46 Netjes ingepakt alleen was de nasi heel zout en de bruine bonen waterig en weinig smaak. Soep was lekker en de kip ook.
24 sep 2022 om 20:52 Kip en groente was super, maar helaas was 't rijst te papperig.
24 sep 2022 om 14:06 Zoals gewoonlijk heerlijk eten maar de rundvlees was GEWELDIG!!!
22 sep 2022 om 18:37 Lekker eten. Ik ga daar zeker nog een keer bestellen.
18 sep 2022 om 21:30 Het eten was heerlijk Om 16:00 besteld en om 18:10 bezorgd. Heel jammer
12 sep 2022 om 19:48 1 woord HEERLIJK!!!
9 sep 2022 om 11:13 Eten werd bezorgd binnen 10 minuten en was warm en lekker
6 sep 2022 om 21:07 Eten was heerlijk. Zeker een aanrader. Goed gevulde bak.Top!! Eerste maar niet de laatste keer
6 sep 2022 om 14:29 Tilapia menu was heerlijk. Peper ontbrak wel, maar zonder was het ook super lekker. Vis mag iets meer zout hebben, maar dat is mijn persoonlijke voorkeur. Al met al was het heerlijk en alles proeft vers!
5 sep 2022 om 21:20 Eten was vers en warm toen het aankwam. Ben tevreden